Jurkjes met print voor iedere vrouw

Draag je altijd basic jurkjes in één kleur zoals little black dresses of rode midi-jurkjes en wil je een keer wat anders? Ben je klaar voor iets wat meer opvallend is zonder dat je daarbij direct een glitterjurk hoeft te dragen? Kies dan voor een mooi jurkje met print. Het grote voordeel aan jurkjes met print is dat ze geschikt zijn voor verschillende soorten figuren: van appelfiguren tot aan peerfiguren tot aan rechte figuren. Welk lichaam je dus ook hebt, iedere vrouw kan genieten van een mooie jurkje met print! Denk hierbij aan bloemetjesprint, jurken met stipjes, streepjes, grafische print en nog veel meer.

Jurkjes met print voor appelfiguur

Wanneer je een appelfiguur hebt betekent dit dat je vaak de aandacht weg moet halen van je buik. Kies daarom voor een midi-jurkje met een A-lijn en met een fijne print. Grote print, zoals grote stippen of een grote bloemenprint, kan er voor zorgen dat de focus júist naar je buik gaat en dat is bij appelfiguren juist niet de bedoeling. Kies daarnaast voor donkere kleuren zoals donkerblauw met gekleurde print, zwart met witte grafische print of andere donkere tinten om de aandacht te weerleggen.

Jurkjes met print voor recht figuur

Wanneer je over een recht figuur beschikt betekent dit dat je juist wat meer focus mag leggen op bepaalde lichaamsdelen. Vaak hebben vrouwen met dit figuur geen of weinig taille, dus is het aan te raden om daar de aandacht op te leggen. Dit doe je aan de hand van een nauwsluitend jurkje waarbij de rok van de jurk bijvoorbeeld geprint is en de top niet of juist andersom. Dit kan zowel grote als kleine print zijn: het voordeel van een recht figuur is dat je beide groottes goed kunt hebben. Kies tevens voor prints met rechte lijnen zoals ruiten en strepen.

Jurkjes met print voor peerfiguur

Ben je gezegend met een peerfiguur? Leg dan de focus op je bovenlichaam: kies bijvoorbeeld voor een midi-jurk met een licht- of felgekleurde geprinte bovenkant en een donkere rok. Mooie aansluitende feestjurken met grote print zijn tevens erg passend: ga hierbij bijvoorbeeld voor jurkjes met een grote stippenprint of voor jurkjes met te gekke grafische prints. Vermijd grote prints voor de rok van de jurk om zo de focus op brede heupen te weerleggen.

Vorige

Mix and match: jurkjes met sieraden

Friday 03 November 2017 om 16:29
Volgende

Neon jurkjes combineren

Friday 03 November 2017 om 16:29

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.