Retro jurkjes die niet in jouw kast mogen ontbreken!

Ken jij TopVintage al? Met de uitgebreide retro collectie, die bestaat uit maar liefst 200(!) merken, zie jij er net zo fabulous uit als stijliconen Marilyn Monroe of Audrey Hepburn. De amazing items zijn namelijk allemaal geïnspireerd op fashion uit de jaren 20 tot en met 70. Super vrouwelijk en classy. We love it!

Een match made in retro heaven!

Door de mega uitgebreide collectie van TopVintage is voor ieder wel wat wils. Of je nu op zoek bent naar een geweldige 50s inspired swing jurk (inclusief petticoat) of juist een lekkere comfy jumpsuit voor thuis; ze hebben het allemaal! Naast collecties van merken zoals King Louie, Blutgeschwister en Smashed Lemon heeft de retro boutique ook nog een aantal eigen merken zoals Vintage Diva, Glamour Bunny en het jeans label Rock-A-Booty. Tijd om op zoek te gaan naar jouw perfecte vintage inspired piece!

Vorige

Interview met Marieke Eyskoot

Friday 03 November 2017 om 17:25

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.