Tips voor goedkope jurkjes

Er fantastisch en onvergetelijk uitzien voor een lage prijs? Vandaag de dag hoef je helemaal niet veel geld uit te geven om mooie merkjurken of feestjurken te kunnen dragen. Een gloednieuwe jurk van een groot internationaal modemerk zul je in de winkel zelf niet voor een voordelige prijs kunnen krijgen, maar er zijn genoeg andere mogelijkheden om er te gek uit te zien voor weinig geld. Goedkope jurkjes, merkjurken of ‘gewone’ jurken, kun je tegenwoordig op diverse plekken krijgen. Kijk eerst eens in de huidige winkels of ze geen goedkope jurkjes hebben die je op een modieuze manier kunt combineren.

Vintage winkels en marktjes

Een winkel zoals H&M of Zara beschikt immers om de zoveel weken over een nieuwe collectie met vaak mooie jurkjes. Ben je echter op zoek naar wat grotere en duurdere merken maar wil je niet veel geld uitgeven? Ga dan op zoek in de zogeheten vintage en tweedehands winkels of op vintage markten. Op deze plekken kom je met een beetje geluk een paar prachtige parels tegen, zoals vintage jurkjes van Armani, kanten jurkjes van Versace of midi-jurken van Alexander Wang. Tip: heb geduld, het kan even duren voordat je een mooie jurk tegenkomt. Het grote voordeel van vintage winkels is dat de jurken vaak een stuk goedkoper zijn en dat het vaak items zijn die enkele jaren geleden gedragen werden. Zo heb je dus meteen een unieke jurk te pakken waar waarschijnlijk weinig vrouwen mee lopen.

Op internet zoeken

Ben je op zoek naar een mooie jurk van een specifiek merk? Kijk dan eens op diverse verkoopwebsites waar mensen hun spullen en kleding aanbieden. Grote kans dat je daar wat tegenkomt! Internet is tevens de ideale plek voor het zoeken naar andere goedkope jurkjes. Via websites van diverse grote modemerken kun je de producten die in de sale zijn bijhouden en kun je vaak aan de hand van kortingscodes genieten van voordeel dat je in de winkel niet krijgt. Last but not least de meest gemakkelijke tip: ga net na de seizoenen tijdens de sale de winkels in. Vooral na Kerstmis kun je prachtige feestjurkjes scoren voor een lage prijs!

Vorige

Mix and match: jurkjes met stoere enkelboots

Friday 03 November 2017 om 16:29
Volgende

Mix and match: jurkjes met stoere enkelboots

Friday 03 November 2017 om 16:29

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.