Mix and match: jurkjes met stoere enkelboots

Afgelopen jaar stond de dagelijkse fashion in het teken van de stoere Chelsea boots. Ook dit jaar mogen we deze trend, en eigenlijk de trend van enkelboots in het algemeen, omarmen. Dat is goed nieuws, want enkelboots zijn te gek onder diverse soorten jurkjes. Het grote voordeel aan deze laarsjes is dat ze vrijwel altijd kunnen. Zo staan ze trendy onder je casual jurkje voor overdag maar kunnen pittige enkelboots met een hak ook heel goed bij een mooie little black dressof een feestjurkje. Zolang je je gehele look maar goed afstemt zijn enkellaarsjes een heel goed idee!

Enkelboots voor je dagelijkse outfit

Niets fijner dan er modieus uit te zien in een outfit die comfortabel is, toch? Enkelboots zijn de perfecte schoenen voor een ‘gewone’ dag. Combineer deze schoen met een mooie little black dress, een lang wollig vest en een panty met print. Maak deze nonchalante doch trendy look af met een donkerrode lippenstift en laat je haar los of in een losse vlecht. Mooie Chelsea boots staan ook heel goed bij een stoere look met denim. Draag bijvoorbeeld een denim midi-jurk met een panty of maillot en een paar enkellaarsjes. Houd de rest rustig zodat de focus echt op je jurkje en je schoenen ligt.

Chique én comfortabel

Het grote voordeel aan enkellaarsjes is dus dat je ze óók kunt dragen voor een feestelijk uitje of een evenement waar je wat netter voor gekleed moet zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld ook genoeg enkellaarsjes met een kleine hak wat je gehele look net wat klassieker kan maken. Heb je een feestje? Kies dan voor een enkellaarsje met een grotere hak of met een naaldhak. Deze schoen is ideaal onder een mooi cocktailjurkje of een adembenemendeavondjurken: chique én comfortabel. De ondersteuning rond je enkel geeft je voet en enkel net wat meer stevigheid en zorgt ervoor dat je minder snel zere voeten krijgt.

Focus op de enkellaars

Natuurlijk is het fantastisch om een magisch jurkje aan te trekken waar alle aandacht naartoe gaat maar je kunt er ook voor kiezen om een basic jurkje te dragen met een paar knallende enkelboots. Kies bijvoorbeeld eens voor iets anders dan zwarte of grijze boots en steel de show met een paar felrode enkelboots! Juist wanneer je een little black dress draagt of een ander zwart jurkje is het aan te raden om de aandacht naar je enkellaarsjes te trekken. Naast felle kleuren kun je ook kiezen voor boots met print, laarsjes van lak of enkellaarsjes met een peeptoe.

Vorige

Tips voor goedkope jurkjes

Friday 03 November 2017 om 16:29
Volgende

Tips voor goedkope jurkjes

Friday 03 November 2017 om 16:29

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.