Little black dress

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Little black dresses voor ieder moment

Heb je een feestje en weet je niet goed wat je aan moet trekken? Ga dan voor een little black dress. Waarom? Heel simpel: dit bijzondere item is heel veelzijdig. Je kunt jurken zoals een little black dress voor iedere gelegenheid dragen en je kunt er eindeloos mee combineren. Of je nou een formele of een informele gelegenheid hebt: ga voor een little black dress. Combineer dit jurkje met de juiste accessoires, mooie make-up en opvallende schoenen en je zult zien dat alle ogen op jou gericht zijn tijdens een feestje. Er zijn diverse soorten little black dresses te verkrijgen: prachtige zwarte hipster jurkjes gemaakt van een fijne stof, maar ook nettere feestjurken van een stof zoals chiffon. Kijk goed naar de gelegenheid en natuurlijk naar je eigen stijl bij het kiezen van een little black dress.

Little black dress in de nette vorm

Voor formele feestjes zoals een jubileum of een borrel van je netwerk of van werk wil je over het algemeen een nette indruk maken zonder dat je meteen over the top overkomt met een avondjurk of een lange feestjurk. Voor dergelijke gelegenheden is een little black dress of een cocktailjurkje de uitkomst. Deze frisse jurkjes zijn netjes, maar kunnen ook zo worden gedragen dat ze niet te netjes zijn. Combineer een little black dress bijvoorbeeld met ballerina’s of basic pumps, een paar mooie armbanden en een ketting en je haar in een losse vlecht. Op die manier zie je er netjes uit, maar is het niet te. Little black dresses zijn ook goed te combineren met colberts of bolero’s voor wanneer het wat frisser is. Wat betreft make-up is het aan te raden om basic te blijven: de nude-look past perfect bij de formele little black dress. Een mooie eyeliner, een beetje blush en een lipkleurige lipgloss en je look is helemaal af.

Little black dress in de informele vorm

Ook voor meer informele gelegenheden is een little black dresses de juiste jurk. Waar je bij formele gelegenheden alles een beetje basic houdt kun je bij informele feestjes juist lekker uitpakken. Combineer een little black dress bijvoorbeeld in een wat stoerdere look: een cool leren jasje, witte sneakers, knalrode lippenstift en je haar in de krul. Ook kan je met een little black dress de perfecte winterse look creëeren. Draag dit jurkje met een lang wollig grijs vest, doe er een paar mooie zwarte enkellaarsjes of knielaarzen (helemaal hot!) onder en kies een comfortabele panty, met of zonder print. Het wollige vest zorgt voor een nonchalante look zonder dat het te slordig wordt. Ideaal voor een avondje naar de bioscoop of cocktails drinken met je vriendinnen. Voor welke look ga jij?

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.