Jurkjes dragen met overknee laarzen

Een paar mooie vrouwelijke overknee laarzen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de schoenentrend. De laars is dan ook een prachtig item dat je goed kunt combineren met mooie mini-jurkjes, cocktailjurkjes en feestjurkjes. Toch weten heel veel vrouwen niet zo goed hoe ze de lange laarzen moeten combineren. Draag je ze met een broek of zijn ze juist mooi met een rokje? Natuurlijk kun je overknee laarzen dragen met een mooie skinnyjeans maar ze komen nóg beter uit de verf met een fijne panty en een jurkje of een rokje. Het grote voordeel aan deze schoen is dat het item altijd geschikt is! Draag ze bijvoorbeeld bij een etentje van familie, tijdens een middagje shoppen of wanneer je een avond gaat stappen met vriendinnen.

Overknee laarzen met de mini-jurk

De grootste aanrader van de combinatie met overknee laarzen is natuurlijk de mini-jurk. De lengte van deze jurk is precies goed wanneer we kijken naar de lengte van de laarzen. Er blijft op die manier nog een stukje been over om te showen. Heb je een feestje? Kies dan bijvoorbeeld voor een little black dress en een paar mooie lange zwarte overknee laarzen. Ga voor een panty met een laag aantal den (of in de winter natuurlijk voor een dikkere panty) en maak deze classy look af met een langer colbert, rode nagels, rode lippen en een krul in je haar. Ben je een dagje thuis maar wil je er toch fancy uitzien? Kies dan voor een winterjurk of een langere trui als jurk die je beiden prima kunt combineren met overknee laarzen.

Overknee laarzen met een feestjurkje

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor een feestje een cocktailjurkje te dragen in een andere kleur zoals rood, grijs of blauw. Overknee laarzen staan namelijk juist ook heel feestelijk bij een kleurrijke outfit. Deze jurkjes mogen overigens ook best iets langer zijn dan een mini-jurkje: bij een midi-jurkje valt de rok van de jurk vaak nét over de bovenkant van de laarzen. Op die manier creëer je een soort ‘oneindige’ look omdat je niet goed ziet waar de laarzen beginnen. Dit is vooral erg mooi bij overknee laarzen die goed strak zitten en die eventueel een (kleine) hak hebben. Wil je er zeker van zijn dat je een comfortabele avond beleeft? Kies dan voor een grote blokhak: dat zit lekker én het is trendy!

Vorige

Festivaljurkjes voor de zomer

Friday 03 November 2017 om 16:29
Volgende

Jurkentrend: stipjes

Friday 03 November 2017 om 16:29

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.