Winterjurken

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Warme winterjurken voor het koude seizoen

De winter: je bent er gek op of je haat het. In het laatste geval kun je de winter iets minder zwaar maken door er in ieder geval leuk uit te zien. Ook wanneer je de winter wel fijn vindt kun je natuurlijk helemaal losgaan bij het aanschaffen van een nieuwe garderobe. Wat dacht je van een paar mooie winterjurkjes om de winter wat mooier te maken? Wollige winterjurkjes in warme kleuren in combinatie met warme maillots, stoere stappers, heerlijke vesten, fijne sjaals en trendy mutsen. Wij zien het al helemaal zitten! Maar wat zijn de kenmerken van een goede winterjurk en waarmee maak je je winterse look helemaal af? We hebben de belangrijkste tips voor je op een rij gezet.

Kenmerken winterjurk

Goede winterse jurken moeten in ieder geval voldoen aan het belangrijkste kenmerk: jou warm houden. Zorg er dus voor dat je een maxi jurk, vintage jurk of midi jurk kiest die gemaakt is van een dikkere stof en met lange mouwen zodat je het niet koud krijgt. Je kunt natuurlijk ook een little black dress kiezen en die combineren met een warm vest of een trui, maar het is ook juist fijn om het al warm genoeg te hebben door de jurk zelf. Dikke tricot stof is bijvoorbeeld perfect voor de juiste winterjurk. Kies in de winter voor mooie warme kleuren. Bordeaux rood, bruin en donkergroen doen het bijvoorbeeld heel goed. Ook marineblauw, mostergeel en terra cotta zijn warme kleuren die we vrijwel iedere winter terug zien. Zwart kan natuurlijk ook altijd in de winter: het is de perfecte kleur voor een leuk feestje in de winter of voor een jurk met Kerst.

Combineer een winterjurk

Nu je je ideale winterjurk gevonden hebt is het de volgende taak om deze op de juiste manier te combineren voor de ultieme winterse look. De collecties panty’s en maillots breiden zich ieder jaar uit: van standaard panty’s tot aan maillots in diverse kleuren en van panty’s met print tot aan hele warme thermo maillots. Je kunt oneindig kiezen en je benen de garantie geven dat ze het zeker niet koud gaan hebben deze winter. Heb je een basic winterjurk in één kleur? Kies dan voor een panty of een maillot met een motiefje of een print. Wanneer je bijvoorbeeld een zwarte winterjurk hebt kun je gaan voor een bordeaux rode panty en zwarte enkellaarsjes. Wanneer je een geprinte winterjurk hebt is het verstandig om te gaan voor een basic maillot met een paar prachtige lange laarzen. Natuurlijk kun je een winterse look helemaal af maken met een warm sjaaltje, een hippe muts, een gave winterjas van Winterjassen.com of een lang wollig vest.

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.