Midi jurken

Midi jurkjes zijn helemaal te gek! Vandaag de dag hoef je helemaal geen ‘meisje-meisje’ te zijn voor het dragen van een mooie midi jurk. Sinds enkele jaren is het namelijk helemaal oké om sneakers te dragen onder een jurk. Dus zelfs wanneer je normaal gesproken een meer pittige en sportieve look hebt kun je tegenwoordig een basic jurkje dragen zonder dat je jezelf té meisjesachtig voelt.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Midi jurkjen combineren op de juiste manier

Een midi-jurk is perfect voor iedereen die graag afwisselt met een fijne broek of rok. Dit jurken model is namelijk geschikt voor ieder lichaam en kan altijd. Zolang je de juiste combinatie maakt zul je zonder twijfel een onvergetelijke indruk achterlaten. Maar hoe combineer je een midi jurkje op de juiste manier?

Midi jurkjes met sneakers

Onze redactie vindt het meer dan fantastisch dat midi jurkjes goed kunnen worden gecombineerd in verschillende looks en door diverse types vrouw. Wat is er immers fijner dan er én vrouwelijk uit te zien én goed te kunnen lopen op een paar comfortabele sneakers? Wanneer je voor een basic midi jurkje gaat zoals een vintage jurk in een effen kleur zoals zwart of rood kun je lekker knallen en experimenteren met je sneakers. Ga bijvoorbeeld voor kleurrijke sneakers of voor schoenen met een print. Kies je voor een midi jurkje met print of in een felle kleur dan is het aan te raden om je sneakers basic te houden. Witte schoenen doen het altijd goed onder een mooi jurkje en laten je benen ook nog eens een stuk bruiner lijken. Win-winsituatie dus! Combineer deze look met een stoer leren jack of met een lekker zittend spijkerjasje.

Midi jurkjen in een romantische look

Natuurlijk kun je een midi jurkje tevens aantrekken wanneer je wilt gaan voor een meer lieflijke en romantische look. Denk bijvoorbeeld aan een fijn cocktailjurkje of een mooie little black dress. Midi jurkjes zijn het ideale item voor een bruiloft, een feestje of een verjaardag. Pas met een romantische look op dat het geheel niet te tuttig wordt en kies voor uitdagende accessoires en opvallende make-up. Een midi jurk in bloemetjesprint is bijvoorbeeld een hele fijne keuze in combinatie met rustige sieraden, rode lippen en kleine hakken. Vlecht je haar in of kies voor een haarband of een doekje in je haar en je lieflijke look is compleet. Je kunt er ook voor kiezen om een dergelijke look zo basic mogelijk te laten en te gaan voor zachte, warme kleuren zoals zalmroze en babyblauw.

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.