Feestjurken

Je staat voor je kledingkast en ondanks dat je tientallen leuke jurkjes klaar hebt liggen kun je het juiste feestjurkje maar niet vinden. Herkenbaar? Iedere vrouw heeft wel eens een dergelijk moment gehad. Het beste wat je dan kunt doen is het kiezen van een mooie en comfortabele feestjurk via het onderstaande overzicht.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Feestjurken voor een spetterende avond

Feestjurkjes kunnen namelijk altijd en geven je de kans om de show te stelen tijdens een feestelijke avond. Om de juiste feestjurk of avondjurk te vinden is het aan te raden om meerdere jurken te passen, zodat je kunt kiezen uit meerdere modellen en kleuren. Zijn ze allemaal leuk? Neem er als het kan dan meerdere mee, zodat je voor verschillende soorten gelegenheden verschillende soorten feestjurkjes hebt!

Avondjurk als feestjurk

Weet je niet goed wat voor een soort feestjurk je moet kiezen? Kijk dan naar het soort feest waar je de jurk voor aanschaft. Wanneer je een formeel feestje hebt zoals een jubileum, een bruiloft of een gala is het aan te raden om voor het model avondjurk te gaan. Op die manier weet je zeker dat je goed zit. Een mooie avondjurk herken je voornamelijk aan de lengte: deze is vaak lang (maxi-jurk lang) tot zo nu en dan midden lang (midi-jurk lang). Een dergelijke jurk is vaak van een fijne zachte stof zoals chiffron, zijde of kant. Het is belangrijk dat je de nadruk echt op de jurk legt in plaats van op accessoires, haardracht en make-up: dus doe eens gek en kies een jurk met print, een kleur jurk die je normaal niet zo snel zou kiezen of voor een mooie open rug. De keuzes met een avondjurk als feestjurk zijn oneindig.

Little black dress als feestjurk

Toch zijn er ook genoeg feestelijke gelegenheden waar je niet per se een lange avondjurk voor aan hoeft te trekken. Neem bijvoorbeeld de bruiloft van je zus, de verjaardag van een van je beste vriendinnen of een etentje met familie. Je wilt er graag netjes uitzien zonder dat het over the top is. Geen probleem: op dat soort momenten is een little black dress of een cocktailjurkje de absolute oplossing. Omdat een little black dress vaak minder opvallend is dan een lange avondjurk is het in dit geval juist wel aan te raden om meer uit te pakken wat betreft accessoires en make-up. Een little black dress is bijvoorbeeld enorm trendy met een mooie roze of felrode lippenstift. Maak je look compleet met een mooie haardracht, zoals twee ingevlochten vlechten (ook wel Dutch braids genoemd) of een paar flinke krullen.

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.