Cocktailjurken

Een of meerdere goede cocktailjurken mogen vandaag de dag zeker niet ontbreken in de garderobe van een vrouw. Wat kan er namelijk nóg vrouwelijker zijn dan een mooi gevormd cocktailjurkje? Er is namelijk altijd wel een evenement, een leuk feestje of een aangelegenheid voor een leuke feestjurk.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Cocktailjurken om van te dromen

Een cocktailjurk kan ook heel goed wanneer je je voor het stappen of tijdens een etentje eens goed uit wilt dossen. Daarnaast zijn cocktailjurkjes tijdloos, dus het jurkje wat je nu aanschaft kun je prima volgend jaar of dat jaar erop nog eens dragen. Voor welke look ga jij met een cocktailjurkje?

Chique en klassieke cocktailjurken

Cocktailjurken komen in verschillende vormen, kleuren en maten. Het hoofdkenmerk van een dergelijk jurkje is dat ze altijd kort tot midi zijn. Je benen mogen immers gezien worden! Toch hoeft een cocktailjurk niet direct te sexy of te bloot te zijn hierdoor. Deze jurk kan namelijk ook zeker doorgaan voor een feestjurk of een leuke galajurk. Zolang je de juiste vorm, kleur en accessoires kiest is het de ideale jurk voor die ene bruiloft of dat belangrijke etentje. Zorg ervoor dat je de kleur basic houdt. Denk bijvoorbeeld aan een little black dress of een cocktailjurk in een donkere kleur, zoals legergroen of marineblauw. Combineer deze met een nette haardracht: steek bijvoorbeeld je haar op of vlecht je haar strak in. Om je klassieke look af te maken raden we een paar ballerina’s of pumps aan. Een lichte lippenstift en je bent helemaal klaar om te shinen.

Sexy en gedurfd

Een cocktailjurkje is natuurlijk ook dé kans om er eens flabbergasted uit te zien. Kies voor een opvallend jurkje in bijvoorbeeld de kleur rood, combineer deze met een paar flinke high heels en gooi je haren in de krul. Een zwart cocktailjurkje kun je ook heel goed combineren met een sexy look. Wat dacht je bijvoorbeeld van een panty met een patroontje eronder, felrode lippenstift en nagels en opvallende schoenen. Kijk goed naar je lichaam zodat je precies weet wat voor een model cocktailjurkje je nodig hebt: te wijd is niet mooi bij deze jurkjes maar te strak ook absoluut niet. Een cocktailjurk moet naadloos aansluiten aan je lichaam zodat je je op en top comfortabel voelt in je pittige jurkje!

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.