Avondjurken

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

De perfecte avondjurk voor jou

Heb je binnenkort een bruiloft, een jubileum of een ander feestje waar je je graag voor wilt opdoffen? Heb je echter geen geschikte feestjurk in de kast hangen en heb je geen idee waar je moet zoeken voor een dergelijke avondjurk? Zoek dan niet verder. Wij weten als geen ander hoe je de perfecte jurk voor een classy feestje kunt vinden. Zet als eerst op een rijtje waar je precies naar op zoek bent. Moet je avondjurk heel netjes zijn of ga je liever voor een sexy little black dress? Wil je een kleurrijke jurk of houd je het liever basic bij zwart?

Korte en lange avondjurken

Er zijn tientallen verschillende soorten avondjurken en galajurken te verkrijgen. Het hoofddoel van een mooie avondjurk is dat je er netjes uitziet. Dit kan natuurlijk best met een beetje sexyness: korte avondjurken zijn vandaag de dag dan ook helemaal trendy. Het is echter zeer afhankelijk van het evenement of je een korte of lange avondjurk kunt dragen. Zo kun je voor het jubileum van je baas beter voor een lange jurk gaan, terwijl je voor de bruiloft van je beste vriendin ook best een kort jurkje kunt kiezen. Er zijn tevens mooie avondjurken te koop die een rok hebben met een korte voorkant en een lange achterkant, zo weet je zeker dat je goed zit.

Model van je avondjurk

Daarnaast bestaan er diverse modellen avondjurken. Een avondjurk met strapless top is bijvoorbeeld een fijne variant op een sexy jurkmodel met lange rok. Steek je haren op zodat de focus op je schouderpartij en hals ligt. Ook een avondjurk met haltertop is voor een formele aangelegenheid aan te raden. Dit model kan bij ieder soort lichaam en is ook nog eens praktisch: je jurk blijft goed zitten zoals het moet. Liever wat anders? Wellicht is een avondjurk met een open rug dan wat voor jou. De voorkant mag in dit geval best gesloten zijn, zodat alle ogen naar de achterkant van dit bijzondere model gaan. Je kunt tevens kiezen voor een jurk met een diepgesneden decolleté. Zorg er dan wel voor dat de rok niet te kort is, zodat hoeveelheid blootheid meevalt. Kleuren en accessoires De meeste avondjurken zijn adembenemend in donkere kleuren zoals zwart en bordeauxrood. Toch kun je ook altijd kiezen voor iets meer opvallend zoals felrood of felblauw. Houd in dit laatste geval de accessoires tot een minimum, zodat de focus echt op de jurk ligt. Wanneer je avondjurk basic is is het juiste aan te raden om te knallen met accessoires en make-up. Denk bijvoorbeeld aan smokey eyes, rode lippen, felgekleurde ringen, oorbellen en kettingen en opvallende high heels. Voor welke avondjurk-look je ook kiest, zorg dat je opvalt en dat je schittert!

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.