Jurken voor kantoor: de wintereditie

Voor veel dames geldt het koude seizoen als hét seizoen voor broeken op kantoor. Waarom eigenlijk? Er zijn genoeg prachtige jurken voor kantoor die je goed kunt combineren met vestjes en dikke maillots en die een zakelijke uitstraling hebben. Een jurk op kantoor is net als in de zomer en de lente ook in de winter een basic jurk met een rustige uitstraling. Denk hierbij aan kwalitatieve stoffen, rustige kleuren en zorg ervoor dat de jurk lang genoeg is. Op kantoor zijn hele korte mini-jurkjes not done, maar kunnen midi-jurken tot op de knie en jurken net over de knie heel goed. Hoe combineer je een goede kantoorjurk in de winter en hoe ziet de perfecte kantoorjurk eruit?

Kantoorjurk in de winter

Een jurk op kantoor in de winter moet aan een aantal aspecten voldoen. Draag bijvoorbeeld een mooie winterjurk tot net over je knieën. Zorg ervoor dat deze niet te strak is, maar ook zeker niet te wijd. De jurk mag net iets losser om je lichaam vallen en is op kantoor het beste zonder een al te groot decolleté. Aan welke kleuren moet je denken wat betreft een kantoorjurk? De belangrijkste regel is: houd het rustig. Kies voor fijne warme kleuren zoals bordeauxrood, mosterdgeel of olijfgroen. Basic kleuren zoals zwart, grijs en bruin kunnen natuurlijk ook altijd. De kantoorjurk maak je ‘eigen’ door je persoonlijke accessoires en make-up toe te voegen.

Combineren van je kantoorjurk

Deze accessoires kunnen van alles zijn. Draag je bijvoorbeeld altijd je favoriete oorbellen, je trouwring of heb je je nagels het liefst in een kleur? Stel de kleur van je kantoorjurk dan hierop af. Wat betreft schoenen onder een jurk op kantoor kan je ook alle kanten op, zolang het geheel niet te informeel of te sexy wordt. Hoe fijn het soms ook kan zijn om je vrouwelijk en sexy te voelen, een kantoor is niet de juiste plek hiervoor. Draag bijvoorbeeld pumps met een lage hak, een mooie instapschoen of een paar warme laarzen. Het fijne aan de laarzen is dat je ze kunt dragen met lekkere dikke sokken zonder dat iemand het ziet! Zo houd je je voeten en tegelijkertijd je lichaam goed warm. Meta

Vorige

Gebloemde jurkjes voor iedere vrouw

Friday 03 November 2017 om 16:28
Volgende

Mix and match: jurken en laarzen

Friday 03 November 2017 om 16:29

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.