Handige jurkjes voor op vakantie

Veel mannen (en waarschijnlijk ook een aantal vrouwen) zullen je gek aankijken wanneer je op een actieve vakantie gaat hiken in een jurkje. Zij weten vaak niet dat jurkjes verbazend comfortabel kunnen zijn voor activiteiten en excursies op vakantie. Ook wanneer je een welverdiende luiervakantie in de zomer hebt zijn lichte zomerjurkjes een heel fijn item. Wanneer je deze jurkjes op de juiste manier combineert zul je zien dat je een nóg fijnere vakantie beleeft! Kies in de zomer voor jurkjes van lichte stoffen terwijl je in de winter juist voor dikkere winterjurken moet gaan om lekker warm te blijven. Combineer deze met een paar stevige stappers en je bent er helemaal klaar voor om je vakantiebestemming te ontdekken!

Zomerjurkjes op vakantie

In de zomer is een midi-jurkje of een maxi-jurk van een dunne stof het ideale item op vakantie. Wanneer je naar het strand gaat hoef je een lange zomerjurk bijvoorbeeld alleen maar over je bikini of badpak aan te trekken en je bent al klaar voor vertrek. Ook wanneer je kiest voor een actieve zomervakantie is een jurkje meer dan handig te noemen. Kies in dergelijke gevallen voor een hipster jurkof een midi-jurkje van een rekbare en comfortabele stof zodat je je goed kunt bewegen. Je kunt er altijd voor kiezen om onder je jurkje een strak broekje of een korte legging te dragen zodat je je niet druk hoeft te maken om eventueel zicht op je ondergoed. Combineer deze look met een paar trendy sneakers, slippers of met stevige en modieuze sandalen.

In een jurkje op wintervakantie

Je kunt echter ook prima in het koude seizoen een comfortabel jurkje dragen op vakantie. Denk bijvoorbeeld aan winterjurk van een wat dikkere stof met een fijne maillot of een warme legging eronder. Hierbij draag je een paar goede schoenen, zoals laarsjes of veterschoenen en een paar heerlijk warme wintersokken. Heb je het toch nog fris? Draag dan nog een extra panty of een thermoslegging onder je legging. Zo rock jij ook in de winter een jurkje op vakantie! Je zult zien dat het heel prettig is om zoveel bewegingsvrijheid te hebben terwijl je je lichaam lek ker warm houdt én dat je er tegelijkertijd vrouwelijk en modieus uit kunt zien.

Vorige

Mix and match: jurken met sandalen

Friday 03 November 2017 om 16:29
Volgende

Mix and match: jurkjes met sieraden

Friday 03 November 2017 om 16:29

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.