Mix and match: jurken met sandalen

Het warme seizoen staat weer voor de deur: dit betekent dat het tijd is om de warme laarzen in de kast te zetten en de luchtige sandalen eruit te halen! Er is bijna niets fijner dan een comfortabele én modieuze outfit waarin je je op warme dagen alsnog fris voelt. De combinatie van een mooi zomerjurkjemet een paar te gekke sandalen is daarom perfect: je hoeft niet uren voor de kast te staan en je hebt alle bewegingsvrijheid bij hogere temperaturen. Er zijn verschillende looks die je kunt creëren met sandalen: ga je voor classy in zwart & wit of ben je meer een boho type?

Zomerse jurkjes in hippiestijl

Boho is de perfecte stijl voor de zomer en ideaal te combineren met een paar mooie sandalen. Draag bruine leren sandalen of ga juist voor een paar sandalen met kleurrijke kraaltjes, schelpen en touwtjes. Hierbij draag je een lichte zomerjurk met juist een opdruk met veel kleurtjes of juist basic zodat je de nadruk kunt leggen op accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een witte jurk en draag daarbij tientallen gekleurde dunne armbandjes, mooie vintage ringen en veertjes in je haar. Ook kun je kiezen voor een fijne strandjurk met kleurtjes, een bruine zonnehoed, bruine sandalen en kleine vlechten in je haar.

Classy en vrouwelijk

Ben je echter meer van de klassieke en strakke stijl? Kies dan voor een trendy zwarte kanten jurk met een paar moderne zwarte sandalen. Voor de frissere dagen combineer je dit geheel met een mooi colbert in het zwart of juist een felle kleur zoals felgeel of felrood. Bij dergelijke outfits is het ook aan te raden om te kiezen voor een sandaal met een (kleine) hak of voor sandalen met kraaltjes of diamantjes. Des te neutraal je outfit zoals een midi-jurk is des te opvallender je sandalen mogen zijn! Combineer dit met een nette knot, een paardenstaart of een strakke vlecht en nude make-up.

Vorige

Citytrippen in een jurkje

Friday 03 November 2017 om 16:29
Volgende

Handige jurkjes voor op vakantie

Friday 03 November 2017 om 16:29

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.