Citytrippen in een jurkje

Ga je binnenkort op citytrip naar bijvoorbeeld het bruisende Londen of het te gekke Berlijn of een andere toffe stad waar je veel wilt rondlopen? Wanneer je een stad te voet ontdekt zie je immers veel meer dan wanneer je dit per openbaar vervoer of per auto doet. Hoe kun je een stad zo comfortabel mogelijk ontdekken? In een jurkje natuurlijk! “Huh?”, ja echt: er zijn diverse jurkjes die qua stof en qua lengte perfect zijn voor een goede citytrip. Zo weet je zeker dat je er altijd trendy en vrouwelijk uitziet én dat je ongestoord een dag kunt rondlopen zonder dat je last krijgt van afzakkende broeken of niet lekker zittende truien. Hoera voor jurkjes!

Uren rondlopen

Heb je een dag vol sightseeings voor de boeg? Kies dan voor een hipsterjurkje of een midi-jurkje van een rekbare en comfortabele dikke stof. In de zomer kun je natuurlijk kiezen voor een wat lichtere stof om niet oververhit te raken. Combineer deze met een paar trendy witte sneakers, een mooie sportschoen of met een lage veterschoen waar je goed op kunt lopen. Is het nog wat fris? Trek dan een vest van katoen en met capuchon aan voor optimale comfort. Natuurlijk kun je ook voor een mooie blazer, een spijkerjasje of een kleurrijk trainingsjasje gaan. Zorg dat alles bij elkaar past qua kleur om zo alsnog trendy je dag door te gaan.

Kies voor meer

Een comfortabel jurkje is vaak een A-lijn jurkje of een hipsterjurkje dat bovenaan strak is en waarvan de rok wat wijder is. Ook een midi-jurkje van een dikkere stof kan hieronder vallen. Je moet natuurlijk niet alleen ‘comfortabele’ jurkjes meenemen op een citytrip. Een bruisende stad telt immers vaak een aantal hele gezellige restaurants en barretjes waar je een leuke avond kunt spenderen! Wanneer je comfortabele jurkje ook nog eens een te gek avondjurkje is is dit mooi meegenomen, maar stop voor de zekerheid nog een (of meerdere) jurkjes in je koffer voor een avondje uit. Zo zie je maar weer hoe multifunctioneel jurkjes kunnen zijn!

Vorige

Tips: fietsen met een jurkje

Friday 03 November 2017 om 16:29
Volgende

Mix and match: jurken met sandalen

Friday 03 November 2017 om 16:29

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.