Tips: fietsen met een jurkje

Nederlandse vrouwen zijn gek op fietsen! Het land wordt niet voor niets een waar fietsparadijs genoemd. Maar… Nederlandse vrouwen zijn óók gek op jurkjes! En dan niet alleen maxi jurken die tot je enkels komen maar ook midi jurkjes die op of net boven je knieën komen. En dat kan nog wel eens problemen met zich meebrengen op de fiets. De wind waait vaak genoeg onder de rok van je jurk waardoor je ondergoed zichtbaar is of je jurkje is strak genoeg dat je niet comfortabel kunt fietsen. Er moeten toch een paar handige tips zijn om enigszins comfortabel te kunnen fietsen met een jurkje zonder dat je daarbij je ondergoed laat zien?

Maak van je jurk een broek

Ja, je leest het goed: maak van je jurkje een tijdelijke broek! Het enige wat je nodig hebt is een elastiekje en een muntje. De creatieve Johanna Hilton fietst iedere dag en was het zat dat mensen continu haar ondergoed konden zien tijdens het fietsen. Daarop verzon zij ‘Penny In Yo Pants’: steek het muntje van achteren tussen je benen door en pak het daar beet om vervolgens het elastiekje er omheen te binden. Op deze manier heb je een soort van tijdelijke broek gecreëerd: wanneer je gaat fietsen zul je zien dat niemand meer tussen je benen kan kijken! Daar zien ze namelijk de stof van het muntje en de elastiek.

Draag een broekje

Een andere simpele tip, en fijner dan continu je handen tussen je benen te houden om je rokje op de plek te houden tijdens het fietsen, is: draag een broekje. Tegenwoordig kun je diverse korte leggingbroekjes kopen bij de grotere winkelketens of kun je in een sportwinkel terecht voor een kort sportbroekje. Draag deze onder je opwaaiende rokje over je ondergoed of je panty en niemand kijkt meer tegen je ondergoed aan! Op plaats van bestemming kun je het broekje gemakkelijk uitdoen op het toilet of als het comfortabel zit en niemand het ziet: lekker aan laten!

Vorige

Classy in zwart wit jurkjes

Friday 03 November 2017 om 16:29
Volgende

Citytrippen in een jurkje

Friday 03 November 2017 om 16:29

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.