Classy in zwart wit jurkjes

Wil je er zonder al te veel moeite er toch stijvol uitzien? Dat kan! De meeste jurkjes staan garant voor een vrouwelijke en classy look, mits ze niet te kort zijn en niet te veel bloot laten zien. Zwart wit jurkjes doen het eigenlijk altijd goed: of je nu een sollicitatie hebt, een borrel van je werk of een avondje gaat stappen met vriendinnen. Met een mooi zwart wit jurkje zie je er meteen klassiek uit zonder dat je daar allerlei toeters en bellen voor uit de kast hoeft te trekken. Bij het juiste item hoef je niet eens helemaal los te gaan met accessoires! Het perfecte item dus voor een goed feestje.

Puur en alleen het jurkje

Het grote voordeel aan een goed zwart wit jurkje is dat je dit item kunt dragen zonder dat je het hoeft te combineren met opvallende jasjes, panty’s met print, kleurrijke schoenen en excentrieke make-up. Het jurkje zelf doet namelijk al genoeg! Kies bijvoorbeeld voor een fraai midi jurkje met zwart wit strepen over de lengte en een strakke top en een wijde rok. Dit is niet alleen een trendy item, door het model én door de print lijk je slanker. Grafische print op jurkjes is sowieso en grote tip: altijd modieus, opvallend en het maakt je jong. Combineer deze met basic zwarte of witte sneakers of ga voor een mooie simpele veterschoen zodat de nadruk echt op het jurkje ligt.

Zwart wit jurkjes combineren

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zwart wit jurkjes te combineren met toffe items. Zorg er dan wel voor dat je het jurkje zelf basic houdt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwart jurkje met een hele fijne witte stipjes print of aan een wit jurkje met hele kleine zwarte bloemetjes. Draag hierbij bijvoorbeeld een zwart colbert, een wollig zwart of grijs vest of ga juist voor kleur! Het toffe aan zwart wit is dat je juist met felle kleuren vrolijke looks kunt creëren. Een felle kleur blauw of rood staat bijvoorbeeld te gek bij een zwart wit midi jurkje. Ga voor felblauwe pumps, een groen jasje of pittige rode lippen!

Vorige

Jurkentrend: lente 2017

Friday 03 November 2017 om 16:29
Volgende

Tips: fietsen met een jurkje

Friday 03 November 2017 om 16:29

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.