Mix and match: de perfecte kapsels bij je jurk

Je kan nog zo’n perfecte avondjurk of cocktailjurk gevonden hebben, wanneer je haar niet goed zit ziet het totaalplaatje er toch een beetje vreemd uit. Wanneer je je gaat uitdossen met een mooi jurkje is het toch helemaal fijn om alles goed voor elkaar te hebben? Geen half werk, maar stralen! Er zijn verschillende jurken voor diverse gelegenheden: zo zijn er ook verschillende kapsels die het mooiste zijn bij diverse gelegenheden.

Los en stoer

Los haar kan over het algemeen vrijwel altijd en bij ieder jurkje. Toch is niet elke gelegenheid even geschikt voor deze losse en stoere look. Heb je een verjaardagsfeestje van een vriendin of ga je naar een diner met je ouders? Schiet dan die leuke little black dress aan, combineer deze met een stoer spijkerjasje en een paar zwarte instappers en rock die losse haren! Extra tip: heb je van jezelf stijl haar? Gooi er dan een keer de krultang in. Zo heb je toch nog wat feestelijks voor dat evenement, concert of diner.

Netjes en vast

Voor gelegenheden zoals een bruiloft, een jubileum of een etentje met collega’s is het aan te raden om voor de klassieke look te gaan. Kies voor een mooie feestjurk en geef je kapsel wat extra aandacht. Ga voor een nette knot met behulp van een donut of kam je haar in een strakke staart. Wat ook leuk is en een extra touch geeft is een mooie haarband of een gekleurd elastiek. Je haar opsteken door middel van schuifjes is natuurlijk ook altijd een goed idee voor dit soort gelegenheden.

Lieflijk in een vlecht

Weet je niet goed wat je moet kiezen, omdat je je haren zowel graag los als vast hebt? Kies dan voor de middenweg: een losse vlecht. Vlecht je haren aan de bovenkant naar de zijkant in zoals een zogeheten Dutch Braid en laat wat plukjes langs je gezicht hangen. Wat we de laatste tijd ook steeds vaker zien is een Dubble Dutch Braid waarbij je twee vlechten strak langs je hoofd naar achteren vlecht. Het fijne aan deze look is dat het zowel voor formele als informele evenementen kan. De dubbele vlecht is bijvoorbeeld heel leuk voor op festivals, maar kan ook ideaal in combinatie met een klassieke avondjurk.

Vorige

Wintertrends: suède en suèdine jurken

Friday 03 November 2017 om 16:12
Volgende

Mix en match: jurken en schoenen

Friday 03 November 2017 om 16:18

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.