Carnavalsjurken

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Carnavalsjurken om in te feesten

Waar je een paar jaar geleden met carnaval voornamelijk alleen kon kiezen uit grote onvrouwelijke outfits kun je vandaag de dag stralen in een prachtige vrouwelijke outfit tijdens dit jaarlijkse feest.

Tips voor een carnavalsjurk

Er zijn niet alleen thema carnavalsjurken te verkrijgen, je kunt er ook voor kiezen om feestjurken of avondjurken te combineren met een paar feestelijke accessoires om je outfit af te maken. Deze jurken kun je daarnaast ook weer gebruiken voor andere feestelijke evenementen of themafeesten. Zo sla je meerdere vliegen in één klap met hetzelfde jurkje! Ideaal toch?

Carnavalsjurken in thema

Carnaval zou geen carnaval zijn wanneer je niet verkleed gaat in een mooie en opvallende outfit. Toch hoef je echt geen lomp dierenpak aan om een geslaagde outfit te hebben. Wil je het liefste wel zoveel mogelijk in thema maar dan wel op een vrouwelijke manier? Kies dan voor een mooie carnavalsjurk. Zo bestaan er diverse mooie jurken in prinsessenthema, heksenthema of hippiethema. Combineer deze met een paar feestelijke accessoires zoals een diamanten kroontje, een bezemsteel of een Hawaii-slinger en je outfit is ready to party! Tip voor een originele look: vergeet de standaard outfits en ga voor een rockabilly sixties look. Er bestaan veel prachtige vintage jurkjes die je goed voor deze look kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een rood strak jurkje met zwarte stippen die je combineert met simpele hakjes, een jaren 60 kapsel en een rode lippenstift.

Feestjurken als carnavalsjurk

Heb je geen zin in een échte carnavalsjurk maar wil je je wel op een leuke manier verkleden? Kies dan voor een mooie avondjurk, cocktailjurk of feestjurk om je feestje compleet te maken. Een lange avondjurk is bijvoorbeeld al snel geslaagd met een kleurrijke boa, een felle lippenstift, lange handschoenen en een ‘gek´ kapsel. Zo kun je lekker losgaan op een vrouwelijke manier terwijl de outfit ook enorm geschikt is voor carnaval en enorm origineel is. Kies je voor sexy? Ga dan voor een mooie little black dress of een gekleurd cocktailjurkje. Liever iets meer chique? Dan is een lange avondjurk of feestjurk wat voor jou. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je je fijn voelt in je outfit. Laat het feesten maar beginnen!

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.