Galajurken

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Magische galajurken voor een onvergetelijke avond

Dress to impress is vaak het motto van veel evenementen. Met name bij speciale gala’s of andere formele feestelijke gelegenheden is een mooie avondjurk of galajurk niet weg te denken. Mensen laten verbazen, jezelf verrassen en vooral een onvergetelijke outfit scoren; dat is het doel van een mooie galajurk. Wees de ster van de avond en schitter in een prachtige galajurk.

Galajurken zijn er in diverse vormen, maten en kleuren. Het verschilt per gelegenheid wat passend is voor de middag of avond. Voor een jubileum van je baas trek je bijvoorbeeld wat anders aan dan voor de bruiloft van je beste vriendin. We hebben een paar tips omtrent galajurken voor je op een rij gezet.

Galajurken: de do’s

Het vinden van de juiste galajurk kan enorm lastig zijn. Gelukkig zijn er een aantal gemakkelijke tips waar je op kunt letten bij het aanschaffen van een galajurk. De belangrijkste do van een mooie galajurk is: ga voor gedurfd. Stap een keer buiten je comfort zone en kies een jurk die je normaal gesproken misschien niet zo snel zou kiezen. Galajurken mogen lang, opvallend en vooral indrukwekkend zijn. Zorg ervoor dat je er sexy uitziet, maar houd het geheel wel netjes en klassiek. Is een lange avondjurk al gedurfd genoeg voor je? Kies dan voor een basic kleur zoals zwart of donkerblauw. Maak deze look af met een paar schitterende accessoires zoals een paar zilveren oorbelletjes of een mooie basic ketting. Zorg er in ieder geval voor dat je totale look klopt. Niets is een grotere afknapper dan een prachtige galajurk met niet passende schoenen, accessoires, make-up of haardracht.

Galajurken: de dont’s

Let goed op het soort evenement: kun je een kort model zoals een little black dress rocken of is een langer model meer gepast? En wil je voor een hoge sluiting aan de voorkant gaan of voor een diep uitgesneden decolleté? Hierbij is het verstandig om te letten op het soort evenement: voor een gala van je werk kan het not done zijn om een jurkje te kiezen met een diep decolleté terwijl deze voor het feestje van familie wel weer erg gepast kan zijn. Naast het kiezen van het juiste model is het tevens belangrijk om te gaan voor de juiste kleur. Bij de ene vrouw kan rood bijvoorbeeld heel mooi staan, terwijl het bij de andere vrouw juist totaal niet past. Let dus goed op de kleur van je haar en je huid om de perfecte kleur avondjurk te kiezen. Zo kunnen vrouwen met een lichte huidskleur en met licht haar het beste kiezen voor een galajurk in een lichte kleur. Denk hierbij aan huidskleur, lichtroze of babyblauw. Vrouwen met donker haar en een donkere huid kunnen beter gaan voor felgekleurde jurkjes of donkere kleuren zoals zwart, donkerblauw of donkergroen.

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.