Sportjurken

Vandaag de dag is het verleden tijd dat je alleen kunt sporten in oude t-shirts of sportkleding waar je normaal liever niet in gezien zou willen worden. De winkels hangen vol met prachtige collecties sportkleding in diverse vormen, maten en kleuren. Zo zijn er naast de leuke sportleggings en shirts in de meest felle kleuren ook verschillende toffe sportjurken te verkrijgen.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Modieus sporten in sportjurkjes

Hoewel je in eerste instantie misschien denkt: “Sportjurkjes? Kan je daar wel comfortabel in sporten?” Het antwoord is kort maar krachtig: ja! De uitvinding van de sportjurk is wellicht een van de beste uitvindingen in de sportieve mode tot nu toe. Je kunt je heerlijk vrij bewegen plus je ziet er trendy uit. Wat wil je nog meer? Sporten is nog nooit zo leuk geweest!

Diverse sportjurkjen

Sportjurkjes zijn er in allerlei maten, vormen en kleuren. Het meest voorkomende sportjurkje is een jurkje in de vorm van een hipster jurk: een strak lijfje met een wat wijder uitlopende rok. Dit model is het meest comfortabel om in te bewegen: een jurkje dat helemaal strak om je lichaam zit geeft je toch wat minder bewegingsvrijheid en een jurkje dat wijd zit is onhandig wanneer je wat snelheid wilt maken. Kies daarom voor een sportjurkje dat nauwkeurig aansluit aan de vormen van je lichaam. Sportjurkjes komen voornamelijk in rustigere kleuren zoals zwart, wit en grijs, maar sta er niet van te kijken wanneer je meer kleurrijke jurken tegen komt. Wanneer de sportjurk nieuw voor je is het verstandig om te beginnen met een basic kleur. Wanneer je reeds sportjurkjes draagt kun je wellicht eens kiezen voor een andere fellere kleur of een jurkje met een toffe print.

Sportjurkjes combineren

“Maar hoe combineer je een sportjurkje op de juiste manier?”. We snappen dat het even wennen is om een sportjurkje daadwerkelijk te dragen. Toch zul je merken dat het ontzettend comfortabel zit vanaf het moment dat je er een aan hebt. Sportjurkjes combineer je natuurlijk niet zoals avondjurken of kerstjurken. Sportjurkjes combineer je op een sportieve manier met items die ook daadwerkelijk bij het jurkje passen. Wie zei dat sporten niet modieus kan zijn? De meeste sportjurkjes komen dus zoals eerder gezegd in de basic kleuren zwart en wit. Deze zijn goed te combineren met zweetbandjes in dezelfde kleuren en een trendy haarband om je haren in toom te houden. Bij buitensporten zoals hardlopen en buiten tennissen kun je er voor kiezen om een kort strak broekje te dragen onder de rok van je sportjurk. Dit zit niet alleen lekker, het is ook een fijn idee dat je niet direct tegen je billen kijkt wanneer de wind je rok omhoog blaast.

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.