Maxi jurken

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Maxi jurken voor ieder seizoen

Een trend die we de afgelopen jaren steeds weer terug hebben gezien is de maxi jurk. Hoewel veel vrouwen vaak (te veel volgens ons) twijfelen aan het dragen van een dergelijke prachtjurk is dit item toch echt niet meer weg te denken uit de hedendaagse trendy look. Een maxi jurk kan namelijk altijd, in ieder seizoen en vrijwel op iedere gelegenheid. Wist je dat een maxi jurk bij iedere vrouw mooi staat? Het ligt niet per se aan je lengte of aan je omvang of een lange zomerjurk of een lange avondjurk je wel of niet staat: het gaat er om dat je de juiste maxi jurk kiest die naadloos bij je lichaam aansluit.

Zomerse maxi jurken

In de zomer worden de maxi jurken door veel vrouwen weer uit de kast getrokken. Dat is niet zo gek: een lange jurk zoals deze beschermt je namelijk beter tegen de hitte dan een korte jurk! Het is niet voor niets zo dat je in warmere oorden veel vrouwen met lange jurken en rokken ziet. Weet je niet goed wat voor een maxi jurk je moet halen? Kijk dan goed naar je lichaam. Ben je niet heel groot en wil je langer lijken? Dan staat een maxi jurk met een mooie V-hals perfect bij jouw lichaam. Donkere kleuren zoals zwart en donkergroen laten je ook langer (en zo ook slanker!) lijken. Wanneer je wat voller bent is het aan te raden om een getailleerde jurk (met V-hals) te dragen. Dit voorkomt een vormloos model en laat je vrouwelijke rondingen op een positieve manier zien. Combineer een maxi jurk in de zomer met een paar elegante sandalen of slippers en een stoer spijkerjasje wanneer het wat frisser is.

Winterse maxi jurken

Ook in de winter is een maxi jurk zeer geschikt. In de collecties van 2016/2017 zien we bijvoorbeeld veel langere jurken met lange mouwen of maxi jurken met spaghettibandjes en een shirt met lange mouwen eronder. Wanneer je lang bent benadruk je met een maxi jurk je mooie lengte nog extra. Wil je juist liever wat kleiner lijken? Kies dan voor een maxi jurk met grotere motiefjes en prints, deze laten je lichaam kleiner lijken. Andersom geldt het dus ook wanneer je klein bent en langer wilt lijken: kies dan voor kleine prints. In de winter kan je een maxi jurk goed combineren met een lekker lang wollig vest, een paar warme laarzen en donkere, warme kleuren. Ook voor een feestje in de winter is een maxi jurk in de vorm van een feestjurk of avondjurk enorm geschikt.

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.