Kerstjurken

Wanneer december er weer aan komt betekent dat ook dat Kerstmis alweer bijna voor de deur staat. Reeds weken van tevoren zie je in de diverse (online) shops prachtige kerstjurken en avondjurken voorbij komen. Misschien draag je normaal gesproken niet zo snel een jurk en wil je tijdens de feestdagen even knallen of wellicht ben je dit jaar op zoek naar een nieuwe jurk om in te schitteren tijdens het kerstdiner.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Knallende kerstjurken voor het kerstdiner

Kerstmis is een goede reden om op zoek te gaan naar een prachtige feestjurk waar je je comfortabel en mooi in voelt. Of dit een midi jurk, een maxi jurk of een vintage jurk is maakt niet uit; het belangrijkste is dat jij je er prettig in voelt. We hebben een paar tips voor je op een rij gezet voor jouw zoektocht naar je nieuwe favoriete kerstjurk.

Begin op tijd met zoeken naar een kerstjurk

Je hebt het vast wel eens eerder gemaakt: je struint de winkels en de webshops af voor de mooiste kerstjurk maar je kunt niks vinden. De meest bijzondere items zijn aan je neus voorbij gegaan en je baalt als een stekker. Dat is ook niet zo heel gek wanneer je kort van tevoren op zoek gaat. Bij het zoeken naar jurken is het aan te raden om op tijd te beginnen. Denk er maar eens over na: een groot deel van de vrouwen is voor Kerstmis op zoek naar een magisch item waarin ze kunnen shinen. Wanneer je op tijd op zoek gaat naar de juiste jurk heb je nog keuze tussen diverse modellen, kleuren en maten.

Diverse modellen kerstjurken

Kijk goed naar je lichaam bij het zoeken naar de perfecte kerstjurk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie maxi jurk maar dan is het wel verstandig om te kijken wat voor een lichaamstype je hebt. Ben je bijvoorbeeld klein en wil je langer lijken? Draag dan een maxi jurk met een V-hals. Het kan daarnaast absoluut geen kwaad om meerdere soorten modellen te passen. Hoewel je misschien je oog op die mooie maxi jurk hebt liggen zou het maar zo kunnen dan een midi jurk of zelfs een little black dress ook heel goed bij je zal passen. Pas dus diverse modellen voordat je een aankoop doet, zodat je zeker weet wat goed bij jouw lichaam past.

Shine met accessoires

Kerstmis is een feest waarbij je lekker los mag gaan met glitters, sieraden en make-up! Wanneer je je feestjurk een beetje basic houdt kun je de nadruk leggen op grote oorbellen, kleurrijke accessoires en pumps, opvallende make-up en gedurfde haardracht. Het sleutelwoord voor kerst is uitpakken, en dan bedoelen we niet alleen de cadeautjes onder de kerstboom. Verras jezelf met een prachtige kerstjurk en laat anderen tegelijkertijd versteld staan van je schitterende outfit!

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.