Kanten jurken

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

In je sas in een kanten jurkje

Wil je jezelf op en top vrouwelijk voelen, heb je tientallen jurkjes in de kast hangen en weet je niet welke je moet kiezen? Kies dan altijd voor een kanten jurkje. Een kanten jurkje is net als een little black dress en een cocktailjurkje ultiem vrouwelijk, maar geeft nog net een beetje meer vrouwelijkheid. Kant staat voor romantisch, voor galant en voor klassiek. Het mooie aan kanten jurkjes is het feit dat ze tijdloos zijn. Natuurlijk is de stof het ene jaar meer trendy dan het andere jaar, maar om de perfecte lieflijke look te creëeren voor die ene bruiloft of dat toffe feestje van een vriendin is het toch een fijn idee dat je een prachtig kanten jurkje in je kast hebt hangen!

De perfecte timing voor een kanten jurkje

Een klassieke stof zoals kant kan eigenlijk altijd. Kijk goed naar de gelegenheid waar je een kanten jurkje voor wilt dragen. Heb je bijvoorbeeld een borrel van werk of ga je een avondje stappen met vriendinnen? Dan is een kanten jurkje perfect, maar dan kan een feestjurk of een avondjurk ook heel goed. Een kanten jurkje is bijvoorbeeld ideaal voor een high tea, een bruiloft of een jubileum. Zwart en wit kant kan vrijwel altijd, gekleurd kant is voor de gedurfde dames. Denk bijvoorbeeld aan felrood kant, turquoise kant of mooi groen kant. Wanneer je kiest voor een kanten jurkje is het aan te raden om goed te kijken naar de kwaliteit: zo is goed kant mat (en absoluut niet glanzend!) en moeten de naden goed gestikt zijn.

Combineer kanten jurkjes

Maar hoe combineer je een kanten jurkje op de juiste manier? Houd er rekening mee dat kant over het algemeen doorschijnend is. Bij een jurkje met een doorschijnende top kan het erg mooi zijn om een hemd eronder te dragen die een andere kleur heeft om juist te gaan voor een mooie top of bh in dezelfde kleur als het kanten jurkje. Een zwart kanten jurkje is bijvoorbeeld heel mooi met een basic zwarte bh eronder. Combineer deze look met rode of roze lippen en een paar basic schoenen, zodat de focus echt op het jurkje ligt. Wedden dat je je helemaal in je sas voelt in dit vrouwelijke item?

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.