Trouwjurken

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Memorabele trouwjurken

Hebben jij en je aanstaande plannen om binnenkort het huwelijksbootje in te stappen? Laat de voorbereidingen voor deze onvergetelijke dag dan maar gauw beginnen. Je bruiloft hoort een van de mooiste dagen van je hele leven te zijn. En drie keer raden: hier hoort natuurlijk een magische trouwjurk bij!

Het vinden van de juiste bruidsjurk is niet altijd even gemakkelijk: het is immers niet te vergelijken met het shoppen naar een sweater of broek. Toch is de zoektocht naar een trouwjurk wel ontzettend leuk: neem je vriendinnen, je moeder en/of schoonmoeder mee en zoek het land af naar de perfecte jurk!

Geen stress voor een trouwjurk

Het meest fijne aan de juiste trouwjurk op tijd hebben is dat je je druk kunt maken over andere dingen rondom je huwelijk. We zouden het graag mooier willen maken dan het is, maar een bruiloft neemt nou eenmaal veel tijd in. Wat we daarom wél kunnen doen is je een aantal tips geven hoe je een trouwjurk of feestjurk kiest die het beste bij jou past. Zo heb je een stuk minder stress wanneer je in je achterhoofd hebt dat je reeds een prachtige jurk in huis hebt liggen. Als eerst is het verstandig om te kijken naar de soort trouwerij: gaan jullie voor een traditionele bruiloft met het jawoord in de kerk of kiezen jullie juist voor een meer informeel feestje op het strand?

Diverse trouwjurken

Voor ieder soort bruiloft en voor iedere vrouw zijn er bijzondere trouwjurken te verkrijgen. Het leuke is dat het al lang niet meer allemaal zo strak en netjes hoeft, zoals vroeger wel het geval was. Natuurlijk kun je er altijd voor kiezen om een klassieke trouwjurk aan te trekken; het heeft immers toch wel iets speciaals om een dag als een ware prinses door het leven te gaan. Een klassieke trouwjurk is wit en lang, heeft een strakke top en een wijde rok en heeft als accessoire een sluier. Kijk naar je lichaam hoe je een dergelijke jurk het beste kunt combineren: heb je een appelvormig figuur? Kies dan voor een top waarbij de rok iets lager dan de buste begint. Zo leg je de nadruk op je mooie bovenlijf en de fraaie lange rok.

Kort of lang?

Liever een kortere rok? Het is helemaal trendy om een klassieke trouwjurk te combineren met een korte rok. Dit is niet alleen modern, maar geeft je gehele look ook net die extra vrouwelijke touch! Draag onder de rok een huidkleurige panty of ga voor blote benen met mooi weer. Wist je bijvoorbeeld dat dit model ook adembenemend is met een wijde tutu als rok? Deze jurken zien we steeds vaker voorbij komen, juist door de combinatie van klassiek en nieuw. Ook een strapless bovenlijfje staat erg goed bij een tutu. Het geeft het geheel vaak een vintage jurken look of een feestjurken look en bovenal: het is origineel!

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.