Rode jurken

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Er zijn geen producten gevonden.

{{ productStartCount }} - {{ productEndCount }} van {{ number_format(pagination.total, 0, ',', '.') }}

Pittige look in een rode jurk

De kleur rood staat voor velen synoniem voor sexy, gewaagd en pittig. Precies om deze reden wagen veel vrouwen zich niet aan een rode jurk. Dat is ontzettend jammer, want de kleur rood staat voor zoveel meer: power, klasse en het ultieme vrouw zijn. We geven het toe: rood is een gewaagde kleur en het geeft je een bepaalde krachtige uitstraling. Des te meer redenen om deze kleur eens aan te schaffen toch? Het is bewezen dat vrouwen in rood iets verleidelijks uitstralen. Natuurlijk is dit niet per se de reden om een rood jurkje te dragen, maar af en toe een beetje power uitstralen mag wel toch? Hoe combineer je een rode jurk op de juiste manier en waar moet je opletten bij het aanschaffen van een rode jurk?

Rode jurken combineren? Dat kun je leren :)

Een rood jurkje is de ultieme jurk om echt te leren combineren. Waar je little black dresses vaak nog simpel kunt combineren met allerlei diverse kleurrijke accessoires, schoenen en make-up is het goed opletten bij een rood jurkje wanneer je voor de randzaken gaat. Het sleutelwoord bij een rood jurkje is: focus. Focus je voornamelijk op het jurkje, dat is waar de ogen op gericht moeten zijn. Dit betekent niet dat je niet aan de rest van je look hoeft te doen, integendeel. Denk goed na over de combinaties die je maakt met de kleur rood: voor een elegante look zorg je voor een adembenemende rode lippenstift en houd je je oogmake-up rustig. Je haar steek je op of vlecht je in een strakke zijvlecht. Voor een meer sexy look kan je je haar lekker los laten hangen, ga je voor een paar smokey eyes en kies je een lichtrode lippenstift. De balans moet perfect zijn: niet te overdreven sexy maar ook niet te klassiek.

Aanschaffen van een rode jurk

Rode jurken komen in diverse vormen. Voor een borrel kun je kiezen voor een rood cocktailjurkje. Deze is netjes, maar niet te. Een rood cocktailjurkje combineer je met een paar mooie pumps of basic ballerina’s. Voor een barbecue kun je gaan voor een rode vintage jurk of een rode strandjurk. Deze kleur past perfect bij een lange zomeravond. Combineer dit soort jurken met een mooie strandhoed, een paar hippie sandalen en mooie boho sieraden. Rood voor een bruiloft? Dat kan zeker! Ook hier komt een vintage jurk goed van pas, maar je kunt natuurlijk ook voor een lange avondjurk of een frisse feestjurk gaan. Voor dit soort momenten zijn pumps, enkellaarsjes en sandalen het ideale schoeisel. Het belangrijkste bij het aanschaffen van een rode jurk is dus het rekening houden met het soort evenement waar je heen gaat. Wanneer je de juiste jurk hebt gevonden kun je eindeloos combineren!

OnzeInstagram

@onlinejurken

Ontvang denieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte over één van de belangrijkste items in je kledingkast: de jurk. De nieuwste trends komen voorbij maar ook onze favoriete jurken delen we graag met je.